Vacatures


Er zijn op dit moment geen concrete vacatures beschikbaar.
Allround Medewerker(s) Administratie
Chateau Viande Utrecht

Geplaatst 2 December 2021

Wij zijn opzoek naar allround administratief medewerker(s) die per direct ons team kan komen versterken.
Voor deze functie hebben wij de optie voor een werkweek van 24 uur per week (3 dagen), maar deze kan ook gelden voor 40 uur per week (5 dagen), dit kan in overleg worden besproken
 
De voornaamste taken bestaan uit het administratief verwerken van binnenkomende en uitgaande orders (verkoop & inkoop administratie), het telefonisch te woord staan en reageren op binnenkomende correspondentie van klanten en leveranciers (Nederlands & Engels), Inkoop facturen controleren en inboeken (Boekhoudpakket Basecone & Twinfield), het vervullen van een spilfunctie aangaande zaken waar meerdere afdelingen bij betrokken zijn. 

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal plus een goede beheersing van de Engelse taal, beide zowel in woord als geschrift.
Daarnaast ben je accuraat, flexibel en toon je graag initiatief. Je hebt gedegen kennis van Microsoft Office (Word & Excel), kantoorautomatisering en infrastructuur en bent een echte team-player. 
Persoonskenmerken: Je hebt een affiniteit met voeding, vlees en Horeca gerelateerde zaken, je bent een aanpakker die zich als een vis in het water voelt in een professionele maar no-nonsens werkomgeving met een platte organisatie structuur.

Je hebt een dienstverlenende instelling, een goed gevoel voor prioriteiten en geeft op praktische wijze inhoud aan de functie. Je hebt commerciële, communicatieve en adviserende vaardigheden en beschikt over inlevingsvermogen. Je bent een prettige gesprekspartner voor klanten en collega's. Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor verantwoordelijkheid en kunt goed zelfstandig werken.

 Heb je interesse? Stuur dan je reactie via email naar sollicitatie@dutchmeat.eu

Eventueel kan dit ook schriftelijk naar Chateau Viande - DMS, Niels Bohrweg 161, 3542 CA Utrecht